Välkommen till Kängsta Naturbruk

Hyr boende hos oss

Ekeby gård är beläget nära gamla Nynäsvägen, numera väg 545, vilket gör den perfekt för resenärer som antingen vill utforska Södertörns udde eller ta sig vidare med till exempel färjan till Gotland eller skärgårdsbåtarna.

Husen vi hyr ut är fullt utrustate med el, vatten, tv och radio. Kök med kylskåp, frys, diskmaskin (i ena huset), elspis med häll, micro, vattenkokare, kaffebryggare och brödrost. Full uppsättning med porslin och glas samt de vanligaste köksartiklarna. I badrummen finns WC, dusch, tvättställ, tvättmaskin i (ena huset) Utanför entrén tll magasinet finns en balkong i västerläge. 
 
Magasinet består av ett sovrum med en dubbelsäng, ett allrum med bäddsoffa, en köksdel i allrummet samt ett badrum med tvättmaskin. Total boyta, 60 kvadratmeter.

I trädgården invid huset finns grill. Gården har stora gräsmattor och nära till skog och natur.  I andra huset så är ett stort allrum med 1:20 säng och bäddsoffa samt kök. Toalett, dusch och handfat. Läs mer »

Distanser:

  • affär 6,5 km
  • fiske och bad 2 km
  • närmaste granne 20 m

Tillgänglighet: Magasinet är ett gammalt sädesmagasin vilket gör att en lång trappa går från markplan upp till entrén. Parkering finns invid huset. Lillstugan är på markplan och parkering uppfarten.

  • Husdjur och rökare undanbedes.
  • Nyckel fås enligt överenskommelse per mail eller telefon med uthyraren.